Scorende El Ghazi verslaat Struijk en Leeds

27 februari 2021, 20:22

Anwar El Ghazi heeft zijn waarde bij Aston Villa eindelijk weer eens bewezen. De 25-jarige aanvaller tekende op bezoek bij Leeds United voor de enige treffer van de avond en schoot zijn ploeg daarmee naar een 0-1 overwinning. Villa loopt daarmee op de ranglijst weg van mede-middenmoter Leeds United.

Het waren niet supersterren als Sadio Mané, Harry Kane of Raheem Sterling die de aandacht vlak voor de jaarwisseling op zich wisten te vestigen. Nee, het was Anwar El Ghazi die met een uiterst productief einde van 2020 alle schijnwerpers op zich gericht kreeg. In zestien dagen mocht hij liefst vijf keer juichen en hielp hij Aston Villa aan een zeer succesvolle voetbalmaand.

Na de productieve weken kwam de klad er bij El Ghazi echter flink in. De Oranje-international ontbrak enkele keren in de wedstrijdselectie en wachtte wekenlang op zijn eerste goal van het nieuwe jaar. Die kwam er uiteindelijk op bezoek bij Leeds. Het bleek een gouden treffer, want al na vijf minuten zette hij de eindstand op het scorebord. De VAR twijfelde nog of El Ghazi buitenspel stond, maar dat bleek niet zo te zijn.

Leeds United, waar Pascal Struijk zoals gewoonlijk in de basis stond, verspeelde daarmee de kans om aan te haken bij de Engelse subtop. Omdat Aston Villa de volle buit pakte, klimt het naar de achtste plaats op de ranglijst. Villa heeft slechts een verliespunt minder dan nummer vijf Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen