'FC Groningen wijst nieuw bod van Ludogorets op Padt af'

'FC Groningen wijst nieuw bod van Ludogorets op Padt af'

27 februari 2021 – FC Groningen heeft een bod van Ludogorets op Sergio Padt naast zich neergelegd. De Groningers willen geen tussentijds afscheid nemen van de dertigjarige doelman, zo schrijft Voetbal International. Padt maakte woensdag na afloop van het gelijkspel tegen Feyenoord (0-0) zelf bekend dat hij mogelijk zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen had gespeeld.

Komende zomer vertrekt Padt sowieso naar Ludogorets, maar de Bulgaarse club wilde hem eigenlijk deze winter al inlijven. "Er is nog een kans dat het nu gebeurt, die geef ik je gratis eventjes. De transfermarkt is daar langer open, maar die vraag moet je bij Groningen neerleggen. In januari hebben ze zich gemeld en nu nog een keer. Of ik mijn laatste wedstrijd heb gespeeld? Daar heb ik geen invloed op, het is aan de club of het (het bod, red.) goed genoeg is om mij nu te laten gaan. Ik ga uiteindelijk het bedrag niet neerleggen wat Groningen wil. Wat Groningen wil? Geen idee", zei hij bij ESPN.

Ludogorets waagde deze winter twee pogingen om Padt eerder over te nemen van FC Groningen. Volgens VI was het laatste voorstel van de Bulgaarse club sterk verbeterd ten opzichte van het eerste. Desalniettemin laat FC Groningen zijn eerste doelman niet gaan. De Groningers staan er met een zesde plaats uitstekend voor in de Eredivisie en hopen zich, met Padt, te plaatsen voor Europees voetbal.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021