Echteld praat mond voorbij een bevestigt komst Konterman

Echteld praat mond voorbij een bevestigt komst Konterman

27 februari 2021 – Leeroy Echteld praatte vrijdagavond na afloop van de 4-1 zege van PEC Zwolle op sc Heerenveen per ongeluk zijn mond voorbij. Zonder er erg in te hebben, bevestigde de interim-trainer dat Bert Konterman als tussenpaus aan de slag gaat in de Overijsselse hoofdstad.Echteld zat tegen Heerenveen eenmalig als eindverantwoordelijke op de bank bij PEC Zwolle. Na vijf wedstrijden zonder zege wisten de Zwollenaren weer eens te winnen. "Ik hoop dat de rust nu is wedergekeerd. De jongens zijn blij. En Bert ken ik gewoon goed…", lachte Echteld in gesprek met RTV Oost. De komst van Konterman is door PEC Zwolle nog niet officieel bevestigd.

Maar het is een kwestie van tijd voordat Konterman daadwerkelijk wordt aangesteld als tussenpaus. De vijftigjarige trainer zal tot het einde van het seizoen de ontslagen John Stegeman opvolgen. Met Art Langeler hebben de Zwollenaren een akkoord bereikt voor volgend seizoen.

Konterman zal tien wedstrijden op de bank zitten bij PEC Zwolle. Met een voorsprong van twaalf punten op nummer zestien Willem II lijken de Zwollenaren een goede kans te maken om zich op het hoogste niveau te handhaven.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 12 april 2021

  2. zondag 11 april 2021