Snoeiharde kritiek op Dekker: "Hij viel verschrikkelijk in"

27 februari 2021, 09:41

Mike Snoei was vrijdagavond niet te genieten na het teleurstellende gelijkspel van De Graafschap tegen Jong AZ. Met name Rick Dekker moest het ontgelden bij de oefenmeester van de titelkandidaat in de Eerste Divisie. De 25-jarige middenvelder kwam halverwege de tweede helft als invaller binnen de lijnen en werd vijf minuten voor tijd gewisseld.

De Graafschap stevende tegen Jong AZ af op een minieme zege, maar kreeg tien minuten voor tijd de 1-1 om de oren. "Het was gisteren (op de training, red.) al heel onrustig. De spelers deden wel hun best, maar het zag er niet goed uit. Vandaag ook. Ik vond het bijzonder moeizaam, heel slordig. Zeker in de eerste helft gaven we heel veel verkeerde passes. Het was onherkenbaar ten opzichte van een paar dagen geleden tegen NEC. Dit is een off-day van ons allemaal", begon Snoei het interview met ESPN.

Het gelijkspel tegen Jong AZ doet extra pijn in Doetinchem, daar De Graafschap bij een zege hoe dan ook had geprofiteerd van een misstap van één of twee concurrenten. Zondag nemen Almere City en SC Cambuur het namelijk tegen elkaar op. "Dan maar een hele slechte wedstrijd spelen en lelijk winnen en daar morgen eens goed over praten, maar het wordt 1-1 en dat is enorm teleurstellend."

De 1-1 viel een kwartier nadat Dekker was ingevallen. Nog eens vijf minuten later werd de middenvelder gewisseld. "Hij viel verschrikkelijk in. Hij schiet zelfs twee keer een bal zo over de zijlijn heen. Dat is niet goed, je moet ook gefocust zijn als je invalt. Het ligt niet alleen aan Rick Dekker, maar op dat moment voegt hij weinig toe en we hadden een extra aanvaller nodig, dus dan keren we het weer om."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen