Woede na afgang Heerenveen: "We deden maar wat"

Woede na afgang Heerenveen: "We deden maar wat"

26 februari 2021 – SC Heerenveen leek voor rust af te stevenen op een overwinning bij PEC Zwolle, maar na rust gaven de Friezen de overwinning volledig uit handen. Het leidde tot enorm veel frustratie bij de ploeg van Johnny Janssen. Heerenveen blameerde zich na rust en ging met 4-1 onderuit.

"We deden maar wat, alles mislukte", sprak de woeste Joey Veerman na afloop. "In de eerste helft ging het nog wel goed. In de kleedkamer zeiden we net tegen elkaar dat het knap is wat we vandaag hebben gepresteerd, maar dan wel in negatieve zin", zei hij in gesprek met Voetbal International. "Dit is het verhaal van het seizoen. We spelen telkens één helft goed en de andere is een heel stuk minder. Het ligt niet aan de conditie, want soms spelen we in de tweede helft goed." 

Ook trainer Johnny Jansen baalde van het optreden van zijn elftal. "In de tweede helft zijn we met zijn allen door de ondergrens gezakt. Vond de eerste helft trouwens ook al niet goed. Het tempo was te laag, het waren allemaal te korte balletjes, we vonden daardoor de vrije man niet. Ik geloof niet dat Ajax al in de hoofden van spelers zat. Waar wij op zijn afgetroefd is strijd, de absolute wil om te winnen. Het was vlak, en dat mag nooit gebeuren."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021