Van Polen wordt geen trainer: "Geen haar op mijn hoofd"

Van Polen wordt geen trainer: "Geen haar op mijn hoofd"

26 februari 2021 – Bram van Polen kan na een roerige week eindelijk weer lachen. De aanvoerder van PEC Zwolle ging afgelopen week nog met 3-2 onderuit op bezoek bij hekkensluiter FC Emmen, maar vrijdagavond herstelde het zich knap met een 4-1 zege tegen SC Heerenveen.

"Dit was wel heel lekker, ja", zei Van Polen na afloop voor de camera van ESPN. "Ik vond het wel echt een hele zware week, ook met de media, richting de oud-trainer. Het is best wel onrustig rondom de club. Dan is winnen de enige manier waarop je het wat rustiger kunt krijgen. Ik ben zo blij dat we dat hebben gedaan." PEC Zwolle liep daarmee opnieuw weg bij de onderste regionen.

Van Polen verwacht dat hij binnenkort met PEC om de tafel gaat om een contractverlenging te bespreken. "We hebben aan het begin van het seizoen gezegd dat we in maart zouden gaan kijken. Volgens mij heeft de club op dit moment wel wat anders aan zijn hoofd. Dat komt wel, desnoods gaan we in april of mei praten, dat zien we vanzelf wel." Het trainerschap sloot hij echter resoluut uit. "Nee, echt niet. Geen haar op mijn hoofd!"

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021