Van den Brom keert tij met benauwde zege

26 februari 2021, 22:37

Na twee nederlagen op rij heeft John van den Brom de onrust rond zijn positie weten te kalmeren. De Nederlandse oefenmeester leidde zijn KRC Genk naar een zwaarbevochten 1-2 overwinning op bezoek bij Charleroi. Slechts twee punten scheiden de bekritiseerde oefenmeester van nummer twee Royal Antwerp.

Van den Brom lijkt daarmee zijn vege lijf voor minstens een week te redden. De laatste weken was er veel ophef over zijn positie. Genk haakte ruimschoots af in de strijd om de eerste plaats, nadat Club Brugge een onoverbrugbare voorsprong nam. Met nog twee wedstrijden voor de boeg heeft de Nederlands getinte topclub een voorsprong van liefst zeventien punten op Genk.

Voor Van den Brom en consorten is het daarom zaak om zo hoog mogelijk achter Brugge te eindigen, met het oog op de play-offs die na de reguliere competitie worden afgewerkt. Op bezoek bij Charleroi mocht het Kristian Thorstvedt danken voor het goede voorbeeld. De Noorse middenvelder schoot Genk met twee treffers naar de overwinning. Van den Brom bracht 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen