Kuyt gaat week meelopen met Advocaat bij Feyenoord

Kuyt gaat week meelopen met Advocaat bij Feyenoord

26 februari 2021 – Dirk Kuyt duikt in maart weer op bij Feyenoord. De voormalig aanvaller zal voor zijn praktijkexamens voor het diploma Coach Betaald Voetbal een week gaan meelopen met Dick Advocaat, de trainer van de hoofdmacht. Dat weet RTV Rijnmond.

Rondom het weekend van 27 maart zal Kuyt zijn gezicht weer laten zien achter de schermen bij Feyenoord. De Katwijker is bijna klaar met zijn studie en het is de bedoeling dat hij in Rotterdam-Zuid de laatste loodjes zal verrichten voor het diploma. Hij zal enkele trainingen moeten leiden en zal ook bij een wedstrijd als trainer betrokken moeten zijn om de studie goed af te ronden.

Ongeveer een maand geleden werd juist bekend dat Kuyt vertrok bij Feyenoord. De afgelopen jaren keek hij binnen de organisatie van de club op veel plekken mee, om zo ervaring op te doen. Daarin hoopt hij nu bij een andere club de volgende stap te kunnen zetten. Een aanbieding van technisch directeur Frank Arnesen om langer aan de club verbonden te blijven, legde hij zodoende ook daarmee naast zich neer.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021