Álvarez denkt dat Ajax de Europa League kan winnen

Álvarez denkt dat Ajax de Europa League kan winnen

26 februari 2021 – Edson Álvarez blaakt van het vertrouwen in Ajax. De Mexicaan won donderdag met zijn team met 2-1 van Lille en dat was meer dan genoeg na de 1-2 zege van vorige week. Vrijdag werd Ajax gekoppeld aan het Zwitserse Young Boys dat Bayer Leverkusen elimineerde.

Bij ESPN heeft de Mexicaanse middenvelder gereageerd op de loting. "Ik denk dat het een sterk team is. We hebben gezien dat ze Leverkusen hebben uitgeschakeld, wat ook een heel sterk team is. Dus we moeten niet op onze lauweren rusten. Als je kampioen wilt worden, moet je van elk team winnen. Het is een goede uitdaging voor ons, maar we zijn nu gefocust op de wedstrijd van zondag."

Álvarez is van mening dat Ajax de kwaliteiten heeft om het toernooi winnend af te sluiten. "Dat denk ik wel. We kennen de kwaliteiten die Ajax heeft. Het is duidelijk dat we in dit toernooi belangrijke spelers zijn kwijtgeraakt. Zoals in het geval van Andre Onana en Sébastien Haller en nu was ook Nicolás Tagliafico er ook niet bij. Dat zijn grote tegenslagen, maar toch heeft het team goed gereageerd. Met de spelers die we hebben, hebben we het goed gedaan. Dus ik denk dat we een heel goed team hebben dat kan vechten voor belangrijke dingen", weet de controleur.

Ajax speelt op donderdag 11 maart thuis tegen Young Boys en komt een week later op het Zwitserse kunstgras in actie.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021