'Wijnaldum heeft er met PSG een nieuwe aanbidder bij'

'Wijnaldum heeft er met PSG een nieuwe aanbidder bij'

25 februari 2021 – Paris Saint-Germain heeft zijn oog laten vallen op Georginio Wijnaldum, zo schrijft Le Parisien. De dertigjarige middenvelder beschikt bij Liverpool over een aflopend contract en is daardoor in de positie om met andere clubs te praten. De Parijzenaars zouden contact hebben opgenomen met het management van Wijnaldum om te onderhandelen over een overeenkomst.De contractsituatie van Wijnaldum houdt de gemoederen in Liverpool al enige tijd bezig. The Reds hebben naar verluidt meerdere pogingen gewaagd om de overeenkomst van de Oranje-international te verlengen, maar zonder succes. Jürgen Klopp hoopt vurig dat Wijnaldum alsnog verlengt, maar weet dat de Oranje-international ook wel oren heeft naar een nieuwe uitdaging.

PSG zou zomaar de nieuwe werkgever van Wijnaldum kunnen worden, maar er zijn meer kapers op de kust. Het FC Barcelona van Ronald Koeman werd afgelopen zomer veelvuldig genoemd als geïnteresseerde club. Voor Barça is Wijnaldum nu nog interessanter, daar hij gratis opgepikt kan worden in Liverpool. Ook Inter zou Wijnaldum wel willen inlijven.

Als mogelijke opvolger van Wijnaldum heeft Liverpool Florian Neuhaus van Borussia Mönchengladbach op de korrel, zo schreef het Duitse Kicker onlangs. Hij is naar verluidt voor een transfersom van veertig miljoen euro op te pikken in Duitsland.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 13 april 2021

  2. maandag 12 april 2021