Jansen hoopt op Stengs tegen Feyenoord: "Dat ziet er goed uit"

Jansen hoopt op Stengs tegen Feyenoord: "Dat ziet er goed uit"

25 februari 2021 – Pascal Jansen heeft goede hoop dat Calvin Stengs zondag tegen Feyenoord weer inzetbaar is. De 22-jarige aanvaller moest afgelopen weekend het uitduel van AZ met VVV-Venlo (1-4 winst) aan zich voorbij laten gaan, naar verluidt omdat hij besmet was met het coronavirus."Hij is herstellende. Gisteren en vandaag is hij weer op het veld geweest, dus dat ziet er goed uit. Of hij kan meedoen? Dat hoop ik wel, maar dat zullen we nog even moeten afwachten", vertelt Jansen tegenover het televisiekanaal van AZ. De trainer beschikt verder over een vrij fitte selectie. "Daardoor wordt het natuurlijk heel interessant. Er zijn maar een aantal plekken te vergeven, dus de spanning neemt toe."

AZ kan zondag het gat met Feyenoord vergroten naar zes punten. "Feyenoord heeft goede spelers, wij hebben goede spelers. Als je dat als vertrekpunt neemt, weet je dat er over het algemeen een heel mooie wedstrijd aan zit te komen", vervolgt Jansen.

Eerder dit seizoen won AZ met 2-3 in De Kuip. Wat is Jansen bijgebleven van dat duel? "Dat wij zelf een goede partij speelden in Rotterdam. Goed aan de bal, goed in de verdediging en op de juiste momenten de goals gemaakt. Wat me nog meer is bijgebleven, is dat Myron zich van zijn goede kant liet zien en twee doelpunten maakte."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 13 april 2021

  2. maandag 12 april 2021