'Uithangbord' Janssen gaat langer door bij FC Utrecht

'Uithangbord' Janssen gaat langer door bij FC Utrecht

25 februari 2021 – Willem Janssen is ook volgend seizoen speler van FC Utrecht. De 34-jarige aanvoerder heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract onder club uit de Domstad. Janssen ligt nu tot de zomer van 2022 vast bij FC Utrecht. In de overeenkomst is bovendien een optie voor een extra seizoen opgenomen.Janssen is bezig aan zijn achtste seizoen in dienst van FC Utrecht. De verdediger speelde tot nu toe 217 wedstrijden voor de Domstedelingen. Ruim een jaar geleden scheurde Janssen in het bekerduel met FC Eindhoven een kruisband in zijn rechterknie af, waarna een lange revalidatie volgde. In oktober maakte hij zijn rentree.

"Onze captain is weer helemaal terug. Bewonderingswaardig hoe hij weer is opgestaan na een zware blessure, zeker op zijn leeftijd. Willem is een belangrijke speler voor de club. Op de eerste plaats vanwege zijn kwaliteiten als voetballer, maar ook door zijn ervaring, persoonlijkheid en coaching. Bovendien is Willem ook buiten de lijnen een voortreffelijke ambassadeur van de club. Een echt uithangbord. We zijn er blij mee dat we nog zeker een jaar gebruik kunnen maken van zijn diensten en gaan daarna met elkaar in gesprek over hoe de toekomst er na het seizoen 2021/2022 uitziet", vertelt technisch directeur Jordy Zuidam.

Als Janssen in de toekomst stopt als profvoetballer, dan blijft hij aan FC Utrecht verbonden. Gemeld wordt dat de aanvoerder dan een andere voetbaltechnische rol binnen de club zal vervullen.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 13 april 2021

  2. maandag 12 april 2021