Herstelde Götze mag hopen op EK: "We houden hem in de gaten"

Herstelde Götze mag hopen op EK: "We houden hem in de gaten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 februari 2021 – Mario Götze mag blijven hopen op een plek in de Duitse EK-selectie. De 28-jarige aanvallende middenvelder van PSV speelde zijn laatste interland in 2017, maar staat nog altijd op de radar bij bondscoach Joachim Löw. "Mario maakt op dit moment geen deel uit van de kern, maar we houden hem in de gaten."

Dat vertelt de Duitse keuzeheer in een interview met Kicker. Götze maakte afgelopen zomer de verrassende overstap van Borussia Dortmund naar PSV. In Eindhovense dienst was de Duitser tot nu toe goed voor zes doelpunten en drie assists in vijftien wedstrijden. Door blessureleed lag Götze er in januari en een deel van februari uit. Vorige week tegen Olympiakos maakte hij zijn rentree.

In november gaf Löw tegenover Sportbuzzer de keuze van Götze voor PSV te begrijpen. "Alles in Duitsland is altijd op hem gericht geweest. Hij had een rugzakje na het WK, het was zeker een zware last. Daarom ben ik blij dat hij zo'n goede start heeft gemaakt in Eindhoven. Ik vind het verrassend. Hij is fris, wendbaar en gelukkig", zei hij.

Reacties

gerelateerd