Koch verlaat KAS Eupen voor langdurig contract bij CSKA Sofia

Koch verlaat KAS Eupen voor langdurig contract bij CSKA Sofia

25 februari 2021 – Menno Koch zet loopbaan voort in Bulgarije. De 26-jarige centrumverdediger is door KAS Eupen verkocht aan CSKA Sofia. Bij de 31-voudig kampioen van Bulgarije tekent Koch een contract voor drie en een half seizoen.

Koch begon zijn loopbaan bij PSV en streek na dienstverbanden bij NAC Breda (huur), FC Utrecht (huur) en opnieuw NAC in 2019 neer bij KAS Eupen. Bij de Belgische club speelde de centrumverdediger de afgelopen anderhalf jaar 42 wedstrijden. Koch beschikte in Eupen nog over een contract tot de zomer van 2022.

"We betreuren het vertrek van Menno Koch, maar wilden hem deze unieke kans op een lang verblijf bij CSKA Sofia, de Bulgaarse topclub, niet ontnemen. We willen hem bedanken voor zijn prestaties in het shirt van KAS Eupen en zijn altijd voorbeeldige inzet. We wensen hem veel succes in de volgende fase van zijn carrière", aldus Jordi Condom, sportief directeur van de Belgische club.

Bij CSKA Sofia komt Koch terecht bij de huidige nummer twee van de Bulgaarse competitie. Ook Jurgen Mattheij staat op de loonlijst bij de Bulgaarse topclub.

gerelateerd