Botteghin en Fer verdringen Spajic en Diemers naar bank

24 februari 2021, 18:14

Dick Advocaat heeft de opstelling van Feyenoord voor het uitduel met FC Groningen bekendgemaakt. Ten opzichte van het 2-2 gelijkspel tegen FC Twente voert de 73-jarige trainer twee wijzigingen door. Eric Botteghin en Leroy Fer keren terug in de basis, waardoor Uros Spajic en Mark Diemers op de bank plaatsnemen. Justin Bijlow ontbreekt in de selectie.

Op de rechtsbackpositie krijgt Bart Nieuwkoop opnieuw de voorkeur boven Lutsharel Geertruida, die net als tegen FC Twente plaatsneemt op de bank. In de spits kiest Advocaat wederom voor Bryan Linssen. Dat betekent dat Nicolai Jørgensen, Róbert Bozeník en Lucas Pratto zich met hoogstens een invalbeurt tevreden moeten stellen. Onder de lat staat Nick Marsman, daar Bijlow niet fit genoeg is om deel uit te maken van de selectie.

Feyenoord hoopt nummer drie AZ woensdagavond tot één punt te naderen. Daarvoor hebben de Rotterdammers een overwinning tegen FC Groningen nodig. De vorige ontmoeting tussen de clubs eindigde in een 2-0 zege voor Feyenoord. Door doelpunten van Geertruida en Steven Berghuis boekte Feyenoord in november een thuiszege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen