Ten Hag mist Mazraoui en Tagliafico tegen Lille

Ten Hag mist Mazraoui en Tagliafico tegen Lille

24 februari 2021 – Uiteraard ging het woensdag tijdens de persconferentie van Ajax niet alleen over de Europa League-wedstrijd tegen Lille, maar ook over de aanstaande deal van Quincy Promes. De international staat op het punt om Ajax te verruilen voor Spartak Moskou, zo bevestigde Erik ten Hag. De trainer had daarnaast minder goed nieuws over Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico."Het is nog in de maak, de handtekeningen moeten nog worden gezet. Het lijkt erop dat het rond gaat komen, maar een deal is pas een deal als de handtekeningen zijn gezet", sprak de trainer van Ajax. "Quincy is een geweldige speler en ik heb een geweldig verleden met hem. 'Hij heeft het hier vorig jaar fantastisch gedaan. Ik gun hem deze stap, het is een goede stap voor hem: mocht het doorgaan. Maar daar gaan we van uit."

Slecht nieuws was er ook voor Ajax, aangezien backs Mazraoui en Tagliafico niet inzetbaar zijn. Beide spelers ontbraken afgelopen weekend ook al tegen Sparta. Mazraoui was er vorige week ook niet bij tegen Lille, terwijl Tagliafico toen nog wel in de basis stond. De Argentijn heeft toch teveel last van zijn hoofdblessure en moet het duel met Lille zodoende missen.

Daar tegenover staat dat Ryan Gravenberch wel weer inzetbaar is. Het talent ontbrak vorige week nog tegen Lille vanwege een schorsing.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 13 april 2021

  2. maandag 12 april 2021