Obispo maakt rentree: "Had de hele dag al een lekker gevoel"

Obispo maakt rentree: "Had de hele dag al een lekker gevoel"

24 februari 2021 – Armando Obispo beleefde veel plezier aan het spelen van de Eerste Divisie-wedstrijd tussen Jong PSV en Helmond Sport (2-2). De verdediger speelde bijna een jaar geleden, op 7 maart 2020, zijn laatste officiële wedstrijd in dienst van Vitesse. Door een zware blessure kon hij lang niet spelen en dus was de vreugde groot dat hij dinsdag een helft mee kon doen tegen Helmond.Hij leefde dinsdag al met een goed gevoel toe naar de Eerste Divisie-wedstrijd. "Ik had de hele dag al een lekker gevoel en ben tevreden", sprak hij na de wedstrijd tegen het Eindhovens Dagblad. Een vervelende knieblessure zorgde ervoor dat hij zich nog niet heeft kunnen bewijzen in het eerste van PSV, nadat hij vorig seizoen veel indruk maakte bij Vitesse.

"Vorig jaar ben ik tijdens de coronaperiode teruggekomen bij PSV omdat ik al last van de blessure had. In de zomer leek het weg te gaan en ben ik heel even weer inzetbaar geweest, maar kwam het toch weer terug. Het was een vervelende periode en nu ben ik er eindelijk vanaf. Het is door corona voor niemand een fijne tijd en ik baalde zelf ook enorm. Het enige wat ik kon doen was proberen om me zo goed mogelijk op de revalidatie te concentreren en nu kan ik mezelf weer laten zien."

Hopelijk voor hem kan hij zo snel mogelijk minuten maken in de Eredivisie. "Ik heb dit traject goed doorgesproken met de trainer (Roger Schmidt, red.) en sluit niks uit. Als hij mij nodig heeft, zorg ik dat ik er weer sta. Voor nu ben ik blij dat ik weer gespeeld heb."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 13 april 2021

  2. maandag 12 april 2021