Atalanta rouwt om overlijden 21-jarige Braciano Ta Bi

Atalanta rouwt om overlijden 21-jarige Braciano Ta Bi

24 februari 2021 – Atalanta Bergamo heeft kennisgenomen van de dood van Willy Braciano Ta Bi. De Ivoriaan is dinsdag op 21-jarige leeftijd overleden, zo maakte de club gisteravond bekend. Ta Bi vocht een lange strijd met kanker.De 21-jarige speler van Atalanta was ziek door een tumor die op zijn lever zat. Die zorgde voor veel schade in zijn lichaam. Omdat zijn situatie dusdanig verslechterde, verbleef Ta Bi de afgelopen maanden in zijn thuisland bij zijn familie. Daar is hij dinsdagochtend overleden.

De middenvelder speelde jeugdinterlands voor Ivoorkust en stond te boek als groot talent bij Atalanta, waarmee hij met een jeugdploeg kampioen werd. 'Hij had een groot aandeel in het winnen van de Primavera (jeugdcompetitie, red.)', schrijft Atalanta via social media. 'Maar bovenal laat hij geweldige herinneringen achter bij onze club. Rust zacht, Willy.'

Er zal woensdagavond voor het duel tussen Atalanta en Real Madrid een minuut stilt in acht worden genomen voor de Ivoriaan, zo meldt de UEFA.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 13 april 2021

  2. maandag 12 april 2021