Van der Gaag: "Als je de 3-2 zo weggeeft, houdt het op"

24 februari 2021, 07:35

Het was woensdag een kwade droom die Jong Ajax beleefde op bezoek bij FC Volendam. De talenten stonden met 0-2 voor, maar gingen door drie doelpunten in de laatste tien minuten onderuit. Twee van die goals vielen na de 94ste minuut. Mitchell van der Gaag baalt als een stekker.

Om te zeggen dat zijn spelers ervan zullen leren, vindt de trainer te eenvoudig. "Het is te makkelijk om dit onder de noemer van leermomenten te plaatsen. Dit hebben we tegen Go Ahead Eagles ook gehad", zegt de coach tegen NH Sport. Gezien het spelbeeld was de nederlaag niet nodig, vindt de trainer. "Als je kijkt naar de wedstrijd vond ik ons de betere ploeg. In de tweede helft drukten we door. We scoorden twee prima goals, dan weet je dat Volendam gaat forceren. Daarna kregen we nog kansen om het af te maken. Als we hier hadden gestaan en het was een gelijkspel geworden, was ik zwaar teleurgesteld. Moet je nagaan als je hem ook nog verliest."

Van der Gaag vond niet dat het aan de inzet van zijn spelers lag. "Ze hebben keihard gewerkt om een goed resultaat neer te zetten. De eerste helft hadden we meer balbezit zonder grote kansen. We waren de dominante ploeg en wisten dat Volendam op de counter wilde spelen. Ik snap dat er teleurstelling was van de 2-2, maar als je zo de 3-2 weggeeft houdt het op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen