Gisteren gemist: Giroud belangrijk, Bayern eenvoudig langs Lazio

24 februari 2021, 00:30   Bijgewerkt: 23 februari 2021, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 23 februari.

Giroud pakt hoofdrol bij belangrijke uitzege Chelsea op Atlético

Olivier Giroud heeft zich dinsdagavond gekroond tot de matchwinner in het Champions League-duel tussen Atlético Madrid en Chelsea. Met een schitterende omhaal tekende de Franse spits voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor Chelsea is het een uitstekend resultaat, aangezien het de thuiswedstrijd nog voor de boeg heeft.

Bayern München verslaat een armoedig SS Lazio

Bayern München heeft zich dinsdagavond in de Champions League met gemak langs SS Lazio geknokt. De regerend kampioen van het toernooi won zonder problemen met 4-1 in Italië, een ruime voorsprong die mede mogelijk werd gemaakt door een recordbrekende goal van Jamal Musiala.

Kabinet bevestigt: teamsport tot 27 jaar weer mogelijk

Voor mensen tot 27 jaar weer is het weer mogelijk teamsport te bedrijven. Dat bevestigde Mark Rutte vanavond op de persconferentie. Het is onderdeel van enkele versoepelingen van de coronamaatregelen, die dinsdagavond werden aangekondigd. De versoepelingen gaan in vanaf 3 maart.

Heracles bevestigt vertrek Van der Water: "Logisch moment"

De transfer van Silvester van der Water naar het Amerikaanse Orlando City is afgerond. De 24-jarige aanvaller verruilt daarmee Heracles Almelo voor een avontuur in de MLS, waar hij voor drie seizoenen heeft getekend. Het is een transfer die Van der Water zelf heeft verdiend, zo oordeelde technisch directeur Tim Gilissen.

Snoei verlengt bij De Graafschap en heeft duidelijke missie

Mike Snoei ondertekende maandagmiddag zijn nieuwe contract voor De Graafschap. De oefenmeester, die vorig seizoen nog promotie misliep door het coronavirus, wordt daarmee door de directie beloond voor zijn goede prestaties op de Vijverberg. Zijn aflopende verbintenis is verlengd tot 2022.

Volendam kantelt duel met Jong Ajax in spectaculair slot

FC Volendam heeft dinsdagavond voor ongetwijfeld de meest spectaculaire slotfase van het Eerste Divisie-seizoen gezorgd. De ploeg leek tegen Jong Ajax op een nederlaag af te stevenen, maar wist in de laatste minuut twee (!) keer te scoren. Het won met 3-2, nadat het in de 85e minuut nog met 0-2 achter stond.

Southampton zet ongelukkige reeks voort tegen Leeds

Southampton is dinsdagavond met gemak opzij gezet door Leeds United. De eerste helft verliep nog vrij goed voor de ploeg onder leiding van Ralph Hassenhüttel, maar in de tweede helft ging het overal mis. Leeds scoorde drie keer, en pakte uiteindelijk gemakkelijk de overwinning.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen