Jong PSV pakt in slotseconden een punt tegen Helmond Sport

Jong PSV pakt in slotseconden een punt tegen Helmond Sport

23 februari 2021 – Jong PSV speelde dinsdagavond verrassend gelijk in een spannende wedstrijd tegen Helmond Sport. De Eindhovenaren wisten in de laatste minuten toch nog een punt mee te pakken, en dat konden ze wel gebruiken. Met deze punten kruipt het team namelijk weg van de onderste regionen.

Het was een wedstrijd met kansen over en weer. In de eerste helft viel er dan nog geen goal, maar toch waren beide ploegen een paar keer al aardig dichtbij een openingstreffer. Het was een felle eerste helft van beide partijen, maar uiteindelijk gingen de teams met de brilstand op het bord de kleedkamer in. In de tweede helft zou hier flink wat verandering in komen.

Voor Armando Obispo zat het duel er na de eerste helft al op. Hij maakte zijn eerste minuten na zijn zware blessure, maar kon een hele wedstrijd nog niet aan. Ongeveer een kwartier na de hervatting maakte PSV door een heerlijk schot van Shurandy Sambo de openingstreffer. Nog geen tien minuten daarna volgde de gelijkmaker van Helmond Sport via Lance Duijvestijn. Zijn tweede volgde kort daarop. Het leek een overwinning te worden voor de uitploeg, maar in de slotfase kwam er toch nog een goal voor Jong PSV. Tijn Daverveld maakte in de slotseconden van de wedstrijd het belangrijkste doelpunt, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021