Zidane vergelijkt Atalanta met het Ajax van 2019

Zidane vergelijkt Atalanta met het Ajax van 2019

23 februari 2021 – Real Madrid staat voor een cruciaal duel met Atalanta in de Champions League morgenavond. Hoofdtrainer Zinédine Zidane lichtte eerst zijn verwachtingen toe tijdens persconferentie. Later maakte de Fransman ook nog een opvallende vergelijking.

"Ik verwacht een heel aantrekkelijke wedstrijd morgen", vertelde Zidane tijdens de persconferentie. De trainer weet dat Atalanta er morgen alles aan gaat doen om door te gaan naar de volgende ronde. Ook houdt hij rekening met een Atalanta dat brutaal de aanval zal opzoeken. Door één van de aanwezige journalisten werd daarop een vergelijking gemaakt met het Ajax van 2018/2019, dat de halve finale van de Champions League haalde. "Ik houd niet echt van vergelijkingen, maar het zijn allebei hele aanvallende ploegen met ook veel individuele kwaliteit", erkende hij.

Het gaat hoe dan ook een lastige wedstrijd worden voor Real Madrid. Het team van Zidane heeft een ware blessurecrisis. Zo mist het onder meer Sergio Ramos en Karim Benzema, twee van de meest belangrijke spelers dit seizoen. Toch is Zidane erg duidelijk over wat hij van zijn ploeg verwacht morgenavond. "We weten hoe het voelt om de finale te halen en zijn van plan dat weer te doen. Een club als Real mag alleen tevreden zijn met winst."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 16 april 2021

  2. donderdag 15 april 2021