Opnieuw geen Ziyech bij Chelsea; Hoedt bij Lazio ook op de bank

23 februari 2021, 21:26

Hakim Ziyech moet in het Champions League-duel van Chelsea tegen Atlético Madrid opnieuw genoegen nemen met een reserverol. Trainer Thomas Tuchel koos in zijn opstelling opnieuw niet voor de oud-Ajacied. Opmerkelijk is dat Callum Hudson-Odoi wél een basisplaats kreeg. De twintigjarige middenvelder werd na het gelijkspel tegen Southampton als invaller weer naar de kant gehaald en vervolgens openlijk bekritiseerd.

Ten opzichte van de Premier League-wedstrijd tegen Southampton (1-1) van afgelopen zaterdag is de formatie van de trainer op een aantal plekken gewijzigd. N'Golo Kanté en Kurt Zouma kregen toen hun eerste basisplaats onder Tuchel, maar moeten nu weer genoegen nemen met een plek op de bank. Jorginho en Andreas Christensen zijn hun vervangers. In de spits krijgt Olivier Giroud de voorkeur boven Tammy Abraham.

In het andere Champions League-duel, dat gaat tussen SS Lazio en Bayern München, staat ook Nederlander Wesley Hoedt niet aan de aftrap. De afgelopen maanden stond hij slechts sporadisch aan de aftrap. Bij Bayern München is er een basisplaats weggelegd voor de zeventienjarige Jamal Musiala en start Niklas Süle opnieuw noodgedwongen als rechtsback. De zwaar gehavende ploeg mist opnieuw veel spelers, onder wie Thomas Müller, Serge Gnabry, Douglas Costa, Corentin Tolisso en Benjamin Pavard. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen