Bruma fit voor return tegen PSV, Vrousai ontbreekt

23 februari 2021, 17:40

PSV neemt het aanstaande donderdag in de return tegen Olympiakos opnieuw op tegen de verhuurde Bruma. De aanvaller was een twijfelgeval, maar is opgenomen in de 22-koppige selectie die afreist naar Eindhoven. Voormalig Willem II-speler Marios Vrousai ontbreekt door een knieblessure wél in de wedstrijdselectie.

Net als Bruma was ook Sokratis Papastathoulos nog een vraagteken voor de return, nadat hij afgelopen zondag geblesseerd uitviel in het duel tegen Aris Saloniki. Ook hij zit echter gewoon bij de wedstrijdselectie. Dat geldt dus niet voor Vrousai, die in dat competitieduel een knieblessure opliep. In de heenwedstrijd tussen Olympiakos en PSV (4-2) stonden Bruma en Sokratis beiden aan de aftrap. Vrousai viel tien minuten voor tijd in. 

Olympiakos moet donderdag in Eindhoven de 4-2 voorsprong zien vast te houden. Afgelopen zondag kende de ploeg echter geen goede generale. Het verloor in de slotfase twee punten na een benutte strafschop van uitgerekend oud-PSV'er Kostas Mitroglou. De wedstrijd eindigde in 1-1. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen