Buijs keert tegen Feyenoord terug bij FC Groningen

23 februari 2021, 14:32

FC Groningen moest het zondag in de Derby van het Noorden stellen zonder Danny Buijs, die vanwege het contact met een besmette persoon uit voorzorg in quarantaine zat. Woensdag tegen Feyenoord zit hij echter wel weer op de bank.

Buijs legde zelf al een negatieve test af, maar moet er zondag toch niet bij zijn. Woensdag kan de trainer wel terugkeren in de dug-out van Groningen, dat het opneemt tegen zijn oude werkgever Feyenoord. Het viel hem zwaar om de wedstrijd tegen Heerenveen (1-1) vanuit huis te kijken. "Ik had weer even het supportersgevoel en dat gaf een heel vervelend gevoel, zeker in de eerste helft. De tweede helft niet, want hebben we heel goed gespeeld. Het voordeel was dat ik zondag op mijn gemak naar de wedstrijd van Feyenoord kon kijken", vertelt de coach via de clubkanalen.

Hij zag Feyenoord zondag schutteren tegen FC Twente, maar toch met 2-2 gelijkspelen. "Feyenoord heeft een slechte wedstrijd gespeeld, maar het zegt ook wel wat dat ze hem dan niet verliezen. Het is niet zo dat we zomaar even winnen van Feyenoord. Maar als we ons niveau halen, kunnen we een goed resultaat boeken."

Groningen kan woensdag niet beschikken over Ahmed El Messaoudi, Azor Matusiwa en Arjen Robben. Ramon Lundqvist, Patrick Joosten en Gabriel Gudmundsson zijn twijfelgevallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen