Vitesse legt nog voor halve finale nieuwe grasmat in stadion

23 februari 2021, 12:47

Er komt een nieuw veld te liggen in de GelreDome. De grasmat die er lag was niet meer in goede staat en dus is besloten om een nieuwe mat aan te leggen. De halve finale van de KNVB Beker tegen VVV-Venlo van volgende week zal zodoende op die mat worden afgewerkt.

Het nieuwe veld moet er zaterdagavond al liggen als Vitesse en VVV elkaar eerst treffen in competitieverband. Enkele dagen later staat het bekerduel met de club uit Venlo op het menu en ook die wedstrijd wordt dus afgewerkt op de nieuwe ondergrond. Volgende week zondag speelt Vitesse voor de derde keer in de week thuis, tegen AZ. Het nieuwe veld zal het dus meteen flink te verduren krijgen.

Overigens waren er volgens De Gelderlander problemen met een defect drainagesysteem, waardoor de vorige week grasmat verslechterde. Vitesse, Exploitatiemaatschappij GelreDome en stadioneigenaar Nedstede raakten in conflict over wie de reparatie voor zijn rekening moet nemen. Vitesse de uitkomst van de discussie tussen de partijen niet af en grijp nu alvast zelf in met de aanleg van een nieuw veld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen