Kuipers en Gözübüyük krijgen krakers in Europa League

23 februari 2021, 11:32

Het zijn mooie weken voor Björn Kuipers. De ervaren Nederlandse scheidsrechter had vorige week al de leiding over FC Barcelona - Paris Saint-Germain en komt deze week weer in actie in Europa. Hij fluit donderdag namelijk Arsenal tegen Benfica in de Europa League.

De wedstrijd wordt niet in Londen gespeeld, maar in het Griekse Piraeus. Dat is het geval vanwege de restricties die gelden vanwege het coronavirus. Arsenal speelt dus een 'thuiswedstrijd' in Griekenland tegen Benfica. Afgelopen donderdag speelden de teams nog met 1-1 gelijk. Het is nu dus aan Kuipers om de return in goede banen te leiden. Hij krijgt hulp van vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, en vierde official Danny Makkelie. Pol van Boekel (VAR) en Rob Dieperink (AVAR).

Ook Serdar Gözübüyük krijgt de kans om een Engelse grootmacht te fluiten. Hij leidt donderdag het duel tussen Leicester City en Slavia Praag, die wel gewoon in Engeland wordt gespeeld. Vorige week eindigde het eerste duel in 0-0 en zodoende is er nog veel om voor te spelen. Joost van Zuiln en Johan Balder zijn assistent-scheidsrechters. Jeroen Manschot fungeert als vierde official. De VAR is Dennis Higler, met naast zich AVAR Bas Nijhuis.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen