'PEC kiest voor Langeler, Groenendijk coacht komende vier duels

22 februari 2021, 21:27

PEC Zwolle hoopt spoedig Art Langeler te presenteren als nieuwe oefenmeester. De middenmoter, waar Stegeman na de 3-2 nederlaag tegen FC Emmen op straat werd gezet, moet echter wachten tot 1 april voordat hij definitief aan e slag kan. Aanstaande assistent Fons Groenendijk komt ook naar het MAC3PARC en neemt de komende vier duels voor zijn rekening.

Dat melden het Algemeen Dagblad en RTV Oost. Aanvankelijk stond Gertjan Verbeek hoog op het verlanglijstje van de Zwollenaren, maar na een interne discussie is de keuze gevallen op Langeler. Hij werkte in het verleden al eerder succesvol bij PEC, resulterend in promotie naar de Eredivisie. Langeler staat momenteel nog onder contract bij de KNVB en het is daarom onduidelijk op welke termijn hij naar Zwolle kan komen. 

Voor PEC is het noodzakelijk om de trainersstaf zo snel mogelijk compleet te krijgen. Daarvoor kijkt het met bovengemiddelde interesse naar de vrije status van Fons Groenendijk, die Langeler moet gaan assisteren en een prominente rol moet gaan spelen in het technische hart. Groenendijk kan zonder problemen tekenen bij PEC. Afgelopen zomer werd de oud-coach van Willem II en ADO Den Haag ontslagen bij Al-Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen