'Diverse Europese topclubs in de markt voor Orkun Kökcü'

22 februari 2021, 18:31

Orkun Kökcü kan Feyenoord een uitstekende dienst bewijzen in de financiële noodsituatie waarin de club verkeert. De talentvolle middenvelder staat namelijk op de radar van diverse Europese topclubs, die Kökcü en Ryan Gravenberch momenteel bestempelen als de grootste talenten van de Nederlandse velden.

Volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio hebben Inter, AS Roma en Olympique Lyon de Turkse middenvelder hoog op hun verlanglijstje staan. Afgelopen zomer was Arsenal al in de markt voor Kökcü. Het is niet bekend of de Engelse club nog steeds interesse heeft in zijn komst. Voor Feyenoord zou een vertrek momenteel bespreekbaar zijn wegens de financiële ramp, veroorzaakt door de coronacrisis.

Kökcü keerde deze maand terug van een enkelblessure, maar kreeg van Dick Advocaat niet direct zijn basisplaats terug. Tegen FC Twente mocht de twintigjarige middenvelder uit Haarlem net als de week ervoor weer in de basis starten, maar hij kon nauwelijks bijdrage leveren tijdens het teleurstellende 2-2 gelijkspel. Kökcü was sinds zijn debuut al geregeld van waarde voor Feyenoord. De jonge spelmaker was in 66 optredens negen keer trefzeker en bereidde elf goals voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen