Drommel over zijn toekomst: "Ben al gebeld door Anderlecht"

Drommel over zijn toekomst: "Ben al gebeld door Anderlecht"

22 februari 2021 – Joël Drommel staat op de radar van RSC Anderlecht, zo bevestigt hij in de live talkshow van Voetbal International. De talentvolle doelman is te gast in het online praatprogramma en spreekt daarom over zijn toekomst, die na dit seizoen wegens zijn uitstekende prestaties niet in Enschede lijkt te liggen.Drommel vertelde over een telefonisch gesprek met de technische directeur van Anderlecht, Frank Vercauteren.  Anderlecht heeft interesse in de diensten van Joël Drommel, zeker omdat doelman Hendrik van Crombrugge in verband werd gebracht met Ajax.  Er zou ook interesse zijn vanuit Duitsland. Drommel wist zelf echter niet of dit echt concreet was en om welke clubs het ging werd ook niet vermeld.

De jonge keeper zal na dit seizoen in ieder geval gaan kijken naar de mogelijkheid om een stap omhoog te maken. "Ik voel dat ik er klaar voor ben. Een nieuwe uitdaging en nieuwe spelers om je heen, daar word je ook beter van." Het contract van Drommel loopt aankomende zomer af, maar de optie om het met een jaar te verlengen zal bijna zeker gelicht worden. Op deze manier kan FC Twente toch nog een transfersom vangen voor de kersverse Oranje-international.

Drommel maakte dit seizoen een uitstekende indruk in de Eredivisie. Drommel speelde alle wedstrijden dit seizoen voor FC Twente en werd ook voor het eerst opgeroepen voor Oranje. Op zijn debuut in het Nederlands elftal moet hij nog wachten.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 3 maart 2021

  2. dinsdag 2 maart 2021