Zidane met slechts elf (!) fitte spelers naar Italië, Silva 'out'

22 februari 2021, 15:27

Real Madrid reist met een zeer gehavende ploeg af naar Atalanta Bergamo voor de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League. Van de A-selectie zijn er slechts elf (!) fitte veldspelers beschikbaar, waardoor er veel jeugdspelers meegaan naar Italië. Onder anderen Karim Benzema, Sergio Ramos en Marcelo ontbreken bij de Spaanse formatie.

Daarmee krijgt de waslijst aan blessures een nieuwe impuls bij De Koninklijke, die bijvoorbeeld ook nog altijd Dani Carvajal, Eder Militao, Federico Valverde, Rodryo en Eden Hazard moeten missen. Zinedine Zidane heeft naast zijn elf veldspelers en drie keepers de selectie met vijf jeugdspelers aangevuld om goed voor de dag te komen tegen Atalanta Bergamo.

Chelsea zonder Thiago Silva

Verder kwam ook trainer Thomas Tuchel met een blessure-update bij Chelsea voor de ontmoeting met Atlético Madrid. De Duitse coach moet het in elk geval stellen zonder verdediger Thiago Silva, terwijl Kai Havertz en Christian Pulisic vermoedelijk wel fit genoeg zijn om minuten te maken in de Champions League-clash. Een officiële wedstrijdselectie is door The Blues overigens nog niet gecommuniceerd. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen