Verbeek en Willem II'er Peters liggen niet wakker van incident

Verbeek en Willem II'er Peters liggen niet wakker van incident

22 februari 2021 – Gertjan Verbeek ging afgelopen weekend Nederland door met zijn tirade die hij als analist hield aan het adres van Willem II-aanvoerder Jordens Peters. Zowel de analist als de voetballer van de Tilburgers hecht daar weinig aarde aan, ondanks dat er veel aandacht voor was. "Ik heb het netjes gehouden dacht ik. Gewoon waar het op staat."Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad over zijn bloemlezing na de 6-0 zege van FC Utrecht op Willem II. "Ik vind het gewoon doodzonde en triest als ik Willem II bezig zie. En dat uit ik dan. Ik vind ook dat dat moet. Anders ben je geen knip voor de neus waard als analyticus", vindt Verbeek, die al een keer eerder uitgebreid met Peters sprak na wedstrijden van de Tilburgers.

"Bij de wedstrijd tegen VVV. Daar refereer ik ook aan in het stukje. Ze hebben moeite om zich te ontworstelen uit de degradatiestrijd. Al met al is ESPN is er blij mee begreep ik. Het stukje werd vaak gedeeld op internet", aldus Verbeek over het incident. Verder liet de coach, zoals de geruchten al de ronde deden, tussen neus en lippen door weten niet de nieuwe trainer van PEC Zwolle te worden.

Peters wil het laten rusten
Tegenover het Brabants Dagblad werd de captain van Willem II ook nog geconfronteerd met de beelden. "Ik wil het laten rusten, ik vind dat het veel te groot wordt gemaakt. Op naar woensdag", liet Peters zich er echter niet te veel over uit. Liever richtte hij zich op de degradatiekraker tegen ADO Den Haag. "Dat je verliest van dit FC Utrecht - dat bij vlagen echt heel goed voetbalde - is geen schande, de manier waarop wel. Wij moeten nu proberen onze frustratie daarover om te zetten in agressiviteit."

Kijk terug: Verbeek haalt op geheel eigen wijze uit naar Peters

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 3 maart 2021

  2. dinsdag 2 maart 2021