Tannane zag wintertransfer nét afketsen: "Alles was rond"

22 februari 2021, 08:30

Oussama Tannane kon deze winter vertrekken bij Vitesse. De smaakmaker genoot interesse uit meerdere landen, waaronder Spanje, maar uiteindelijk liep de transfer spaak – vermoedelijk op de vraagprijs van de Arnhemmers. "Ik wil de clubnaam niet geven. Maar het was top. Het was bijna rond. Met die club was alles rond."

Dat vertelt de middenvelder annex aanvaller tegenover De Gelderlander. "Ik heb altijd gezegd: 'Er moet iets geks komen, voordat ik bij Vitesse wegga'. Maar dat diende zich in de winter dus ook aan", reconstrueert Tannane tegenover het dagblad de situatie. "Geen probleem. Ik had afgelopen zomer ook bepaald om een heel seizoen bij Vitesse te voetballen. Ik wilde me weer in de kijker spelen."

Toch deed het wel even pijn toen de deal definitief in het water viel. "Ik ben een mens. Al die perikelen hadden invloed op mijn spel. Maar uiteindelijk moet de knop dan ook een keer om. Dat heb ik mezelf opgelegd. Ik moet bij Vitesse de competitie afmaken. Ik ben gelukkig hier. We spelen dit seizoen over het algemeen toch leuk voetbal, ook al gaat het nu minder", weet Tannane, die desondanks ambitieus blijft.

"Ik wil iets neerzetten met Vitesse. Een eindklassering in de top vier, ik geloof daar zeker in, zou geweldig zijn. Dat verwachtte op voorhand niemand. En we hebben een kans in de beker. Man, die cup oppakken in De Kuip, dat zou fantastisch zijn", blijft hij dromen van een goed afloop van het seizoen. Tegen PSV werd dit weekend werd voor de vierde keer in de laatste vijf duels verloren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen