Idrissi staat nog altijd achter keuze, Promes in onderhandeling

21 februari 2021, 23:34

Het huwelijk tussen Oussama Idrissi en Ajax is nog geen absoluut succes te noemen. De teller van de buitenspeler staat na deze week pas op twee korte invalbeurten. Na zijn minuten tegen Lille werd hij ook tegen Sparta binnen de lijnen gebracht. Idrissi heeft echter zeker nog geen spijt van zijn keuze voor Amsterdam.

Waarom hij naar Ajax is gekomen? Idrissi hoeft er niet over na te denken. "Om bij te dragen aan het 35ste kampioenschap", spreekt de Marokkaan voor de camera van ESPN. "Ik weet wat ik kan betekenen voor het elftal. Ik ben weggegaan bij Sevilla om minuten te maken. Bij Ajax heb ik goede trainingen en wedstrijden, daar ben je als voetballer naar op zoek."

Idrissi had het uitstekend naar zijn zin bij Sevilla. "Dat ga ik met alle respect niet inruilen voor een stap naar Rusland of Spanje. Ajax meldde zich met een goed plan, daar ga je dan op in. Het doel is om af en toe minuten te maken om te laten zien dat ik van waarde kan zijn. Je weet niet hoe de toekomst er qua speeltijd uit komt te zien."

Idrissi werd gehaald als vervanger van Quincy Promes, die nog altijd op weg lijkt naar oude liefde Spartak Moskou. "Of er ontwikkeling in is? Het is dezelfde status", zei coach Erik ten Hag voor de camera van ESPN. "Hij is in verregaande onderhandeling, een broedende kip moet je niet storen. Of er nog iets uit het ei komt? Daar ga ik wel van uit."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen