Ten Hag hoopt op verlengen Brobbey: "Vechten voor onze spelers"

21 februari 2021, 19:59

Erik ten Hag zorgde er donderdagavond voor dat de geruchtenmolen weer aan het draaien werd gebracht. Ajax bereikte vorige maand geen akkoord met Brian Brobbey over een contractverlenging, maar daar zijn de Amsterdammers zich niet van plan bij neer te leggen.

Ten Hag hoopt namelijk nog altijd op een langer verblijf van de talentvolle aanvaller. "Natuurlijk proberen wij hem over te halen, we vechten voor onze spelers", zegt Ten Hag voor de camera van ESPN. "Wij zijn ervan overtuigd dat hij bij Ajax op zijn plek is en hij hier het best zit voor zijn ontwikkeling. Uiteraard proberen wij hem daar deze weken van te overtuigen."

Tegen Lille groeide Brobbey uit tot de held, door de winnende treffer op het scorebord te schieten. "Hij geeft alles voor ons", vervolgt Ten Hag. "We willen hem graag behouden en onze onderlinge band is sterk. Dat is voor ons de basis om het te blijven proberen." Brobbey kan, mits er geen akkoord komt, komende zomer op zoek naar een nieuwe werkgever. Onder meer RB Leipzig wil gebruik maken van zijn transfervrije status.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen