'Senesi reddingsboei, prijs Berghuis zakt naar 4 miljoen'

21 februari 2021, 18:40

Feyenoord moet de komende maanden op financieel gebied alle zeilen bijzetten om de coronapandemie te overleven. De Rotterdamse club heeft aan de spelersgroep opnieuw een loonoffer gevraagd, terwijl de club tevens de transfermarkt op moet om miljoenen binnen te harken.

Dat meldt het Algemeen Dagblad, dat schrijft dat Marcos Senesi voor Feyenoord als reddingsboei geldt. Onder meer Real Madrid, Sevilla en AC Milan hebben de Argentijn in het vizier en zullen aan de vraagprijs van tussen de vijftien en twintig miljoen euro moeten voldoen. De centrumverdediger werd anderhalf jaar geleden voor zes miljoen euro opgepikt bij San Lorenzo. Feyenoord hoopte Senesi eerder voor een recordbedrag van dertig miljoen euro te verkopen, maar lijkt vanwege de geldproblemen genoegen te nemen met een lagere vertrekprijs.

Steven Berghuis kan de club in ieder geval niet van een financiële ondergang redden. In 2019 liet hij een clausule in zijn contract opnemen waardoor hij voor een relatief laag bedrag mag vertrekken uit De Kuip. Deze zomer betrof dat acht miljoen, komende zomer daalt dat bedrag naar slechts vier miljoen euro. 

Coach Dick Advocaat constateerde na de 2-2 remise bij FC Twente dat er veel wordt gesproken over de marktwaarden van zijn belangrijke spelers. "Als je vandaag hebt gekeken, zal er wel iets af zijn gegaan. Het is lastig voor mij om er antwoord op te geven, maar spelers zijn op dat vlak vaak met zichzelf bezig. Die willen, als ze eventueel worden verkocht, een zo hoog mogelijke waarde vertegenwoordigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen