Isak schrijft geschiedenis met hattrick namens Real Sociedad

21 februari 2021, 18:10

Alexander Isak heeft zondagmiddag geschiedenis geschreven in de Primera Division. De aanvaller van Real Sociedad kroonde zich tegen Deportivo Alavés tot tweede Zweedse speler ooit met een hattrick (4-0). Zodoende wordt de weg omhoog in La Liga weer een beetje ingezet door Erreala

De voormalig spits van Willem II is na Henry Carlsson, die op 6 november 1949 (!) namens Atlético Madrid de eerste Zweed was met een hattrick in de hoogste afdeling van Spanje, de tweede Zweedse speler ooit met een hattrick achter zijn naam. Het talent scoorde vlak voor én na de pauze en voltooide zijn derde goal na ruim een uur voetballen. Niet veel later werd Isak overigens gewisseld en zag vanaf de bank Portu de vierde Sociedad-goal maken.

Na een heel moeilijke periode in de Primera Division heeft Sociedad – dat midweeks kansloos verloor van Manchester United in de Europa League (0-4) – met deze derde zege op rij in elk geval de weg omhoog weer ingezet. Hoewel een Champions League-ticket door de slechte fase heel ver weg is, mag het daarop altijd nog stiekem hopen, zeker als Isak deze vorm doortrekt. Komend weekend is Real Madrid de opponent voor de Zweed en consorten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen