Leicester City stijgt naar plek 2 na zege op Aston Villa

21 februari 2021, 17:00   Bijgewerkt: 21 februari 2021, 17:10

Leicester City blijft de grootste uitdager voor Manchester City in de Premier League. De ploeg van Brendan Rodgers pakte op bezoek bij middenmoter Aston Villa drie uiterst kostbare punten in strijd om de bovenste plekken en steeg daarmee naar plek twee. The Foxes kunnen daardoor met een gerust gevoel kijken naar de verrichtingen van concurrenten Manchester United en City.

Voor rust leek Leicester hard op weg naar een ruime overwinning. Eerst bereidde Harvey Barnes de openingsgoal van James Maddison nog voor, vier minuten later was het Barnes zélf die tot scoren kwam. Tweemaal verschalkte het duo Villa-doelman Emiliano Martinez feilloos. Het was echter ex-Ajacied Bertrand Traoré die de spanning na rust terugbracht in de wedstrijd. De aanvaller uit Burkina Faso schoot de bal tegen de touwen na een voorzet van Anwar El Ghazi. De Nederlander werd na 67 minuten spelen naar de kant gehaald.

Leicester City bezet nu de tweede plaats in de Premier League en lijkt daarmee hard op weg naar een startbewijs voor de Champions League. Manchester City neemt het om 17.30 uur op tegen Arsenal, terwijl Manchester United nog bezoek krijgt van Newcastle United. The Red Devils komen weer op gelijke hoogte met Leicester bij een overwinning.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen