Berghuis: "Het is nooit een felicitatie waard als je 2-2 speelt"

21 februari 2021, 15:21

De 5-0 winst op Willem II van vorige week was prettig voor Feyenoord, dat daarna echter slechte dagen beleefde. Na het bekerverlies bij sc Heerenveen ging het zondag ook tegen FC Twente (2-2) niet goed. Steven Berghuis beseft dat Feyenoord het punt moet koesteren.

Het had namelijk slechter kunnen aflopen als Twente de vele kansen had benut. "We komen hier goed weg, maar het is nooit een felicitatie waard als je 2-2 speelt. We waren heel slordig", zei hij tegen ESPN. "De eerste twee goals gaven we zo weg en er waren meer momenten waarop we de bal verloren. Aan de bal konden we ruimtes ook niet vinden. Het was gewoon heel erg slordig." Berghuis maakte overigens met een rake penalty de tweede treffer.

Had het slechte optreden van Feyenoord te maken met de bekeruitschakeling bij Heerenveen? "Natuurlijk was dat een klap. Het is pijnlijk geweest. Je moet door en daarom ben je ook prof. Uit elk dieptepunt kan je herrijzen en daar hou je je aan vast. We zijn natuurlijk wel met elkaar bezig, maar het is niet gelukt om het om te draaien", zei Berghuis, die tegen Heerenveen overigens een rode kaart kreeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen