El Khayati terug bij ADO: "Het zijn andere tijden bij de club"

20 februari 2021, 23:28

Abdenasser El Khayati speelde zaterdagavond na twee jaar weer een wedstrijd voor ADO Den Haag. De middenvelder stond ruim zeventig minuten binnen de lijnen, maar kon een 2-0 nederlaag op bezoek bij Fortuna Sittard niet voorkomen. De geboren Rotterdammer weet dat er de afgelopen jaren veel veranderd is bij de degradatiekandidaat.

"Ik ben ingestapt en weet dat ADO in een moelijke situatie zit", vertelde El Khayati bij ESPN. "Dit is mijn club en ik heb hier een mooie tijd gehad. Dan is het mooi om terug te komen en hopelijk het tij samen te keren. Het enige waar ik tevreden over ben is dat ik dik zeventig minuten in de benen heb. Dit was mijn eerste wedstrijd in vier maanden. Ik merk dat ik ritme mis en inhoud moet kweken."

De verwachting in Den Haag zijn hoog voor routinier. "Mensen mogen altijd verwachtingen hebben. Dat krijg je als je een succesvolle periode bij de club hebt gehad. Maar het is een andere tijd en er is veel veranderd binnen ADO. Volgens mij ken ik nog maar twee of drie spelers, die er twee jaar geleden ook waren. We moeten het met deze jongens gaan doen en daar heb ik vertrouwen in."

Toch merkt ook El Khayati dat er dringend behoefte is aan punten. Nu staan er wedstrijden met concurrenten Willem II en RKC Waalwijk op de planning. "De sfeer is natuurlijk minder. We staan er niet goed voor en dan komt er een bepaalde negativiteit. Dat proberen we samen recht te trekken, het enige medicijn is positiviteit. Deze wedstrijd moeten we goed analyseren en dan gaan we op naar Willem II."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen