Koopmeiners: "Natuurlijk gaan wij PSV in de nek hijgen"

20 februari 2021, 22:30

Teun Koopmeiners heeft zijn zinnen na de met 1-4 gewonnen uitwedstrijd tegen VVV-Venlo gezet op de tweede plek. De Alkmaarders lijken geen serieuze rol meer te kunnen spelen in de strijd om de landstitel, maar spraken zaterdagavond bij monde van de aanvoerder uit dat de tweede plaats een doelstelling is. Die strijd ligt inmiddels weer helemaal open.

"Dat lijkt me duidelijk, we spelen niet voor minder", opperde Koopmeiners bij ESPN over de tweede plek. We willen voor het hoogst haalbare gaan. De tweede plek is zeker iets waar we nu naar kijken. Natuurlijk gaan we PSV in de nek hijgen." AZ speelt de komende weken tegen onder meer Feyenoord, Vitesse en PSV. Het gat met de Eindhovenaren is nu een puntje.

In Venlo grepen de bezoekers hun gastheer direct bij de strot. "We begonnen zoals we dat vooraf hadden afgesproken. Dat was druk zetten, een hoog tempo spelen en de counter van VVV uitschakelen. Het is mooi dat Karlsson dan zo'n geweldigde openingstreffer maakt. Daarna werd het te statisch en werden we wat te voorspelbaar." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen