Stegeman wil geen crisis uitroepen en denkt niet aan opstappen

20 februari 2021, 22:17

Trainer John Stegeman zag hoe zijn PEC Zwolle er zaterdagavond voor de vijfde keer op rij niet in slaagde een wedstrijd te winnen. Ondanks de tegenvallende resultaten liet hij na afloop aan De Stentor weten nog niet aan opstappen te denken. "Ik wil hartstikke graag op een goede manier afscheid nemen van PEC."

Na de 3-2 nederlaag verscheen Stegeman wel aangeslagen voor de camera van ESPN. Hij vertelde waar zijn teleurstelling vandaan kwam. "Je speelt tegen een ploeg die nog niet heeft gewonnen en die elke kans aangrijpt om die drie punten binnen te halen. Die gelegenheid hebben we ze vanavond gegeven. Daar ben ik teleurgesteld over. Je kunt verliezen doordat een tegenstander beter is, maar je moet er wel alles aan gedaan hebben. Ik vind dat we ons de kaas van het brood hebben laten eten."

Heel zorgwekkend vindt de trainer de situatie nog niet. "Ik kijk niet naar beneden, ik kijk naar boven. Dit moet je niet te vaak hebben, maar om nu in een keer de crisis uit te roepen vind ik te veel van het goede. We hebben genoeg punten bij elkaar. Dat kunnen en moeten er meer zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat we dat kunnen met elkaar."

Lees ook: 'Veel te schijterig' PEC wekt frustratie op bij Van Polen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen