Buijs in thuisquarantaine: "Dat geldt natuurlijk ook voor ons"

20 februari 2021, 21:15

Danny Buijs moet de wedstrijd tussen FC Groningen en sc Heerenveen zondagmiddag noodgedwongen vanuit thuis bekijken. De trainer is in direct contact geweest met iemand die besmet blijkt te zijn met het coronavirus. Buijs heeft zelf geen klachten en werd negatief getest, maar moet vanwege de regelgeving toch in thuisquarantaine.

"Het dringende advies is om in zo'n situatie in thuisquarantaine te gaan", vertelt Buijs tegenover RTV Noord. "Dan weten we zeker dat die besmetting niet over een paar dagen alsnog opduikt. Het voelt natuurlijk heel gek. Ik voel me goed, ben negatief getest, maar kan toch mijn werk niet doen. Het is natuurlijk heel simpel, want wat voor alle mensen geldt, dat geldt natuurlijk ook voor ons."

Adrie Poldervaart neemt tegen Heerenveen de honneurs waar en daar heeft Buijs vertrouwen in. "Er is gelukkig bij ons voldoende kennis aanwezig. Ik heb echt niet de illusie dat ik alles per se zelf moet doen. Ik ben al lang blij dat ik morgen thuis moet zitten en geen speler. Maandag is er een nieuwe testronde, het zou ontzettend mooi zijn als iedereen dan weer negatief test", aldus de coach, die woensdag tegen Feyenoord weer op de bank hoopt te zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen