Dianessy maakt tegen Excelsior belangrijke eerste goal voor MVV

20 februari 2021, 18:33   Bijgewerkt: 20 februari 2021, 18:45

In de kelder van de Eerste Divisie heeft MVV zaterdag goede zaken gedaan. Het klom over Jong AZ heen naar plek zeventien na een overwinning op Excelsior. Daar had het wel even voor nodig; pas in de 88e minuut schoot Djibril Dianessy de enige en dus beslissende treffer binnen.

Dat deed de Fransman door eerst knap de keeper te omspelen. Het was zijn eerste treffer namens MVV, dat hem deze winter huurde van Fortuna Sittard. Na basisplaatsen in zijn eerste invaller, deed hij het juist vandaag als invaller. Het was een belangrijke treffer voor MVV, dat daarmee even afstand neemt van de onderste twee plekken op de ranglijst. Het staat net als nummer zestien Jong PSV op 23 punten, één meer dan nummer achttien Jong AZ en twee minder dan nummer vijftien Jong FC Utrecht.

Voor Excelsior was het de derde nederlaag op rij, waar het begin dit jaar nog een zeer slechte verliesreeks wist te doorbreken. De Rotterdammers zakken naar plek elf op de ranglijst en lijken daarmee voorlopig geen aanspraak te maken op een plek in de play-offs om promotie naar de Eredivisie. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen