Gouweleeuw in mindere reeks: "We hebben punten nodig"

20 februari 2021, 12:40

Jeffrey Gouweleeuw was met FC Augsburg lang bezig aan een heel goed seizoen, maar van de laatste zeven wedstrijden, werden er liefst zes verloren. En dus moet de Nederlandse captain met de Duitse club snel beterschap tonen om niet onderin weg te geraken, weet hij. "We hebben punten nodig. Daar moet iedereen zich bewust van zijn."

Dat vertelt hij tegenover Kicker. FC Augsburg begon het seizoen tegen Union Berlin (1-3), Borussia Dortmund (2-0) en VfL Wolfsburg (0-0) uitstekend, maar met name de laatste maanden is het verval ingezet. "Het wordt tijd dat we meer gaan scoren. Dat zou goed zijn voor het team", weet Gouweleeuw, die FC Augsburg in de laatste zes wedstrijden drie keer niet zag scoren. "We kunnen natuurlijk niet tevreden zijn met de laatste paar wedstrijden."

Volgens de centrale verdediger is er wel degelijk perspectief. "Tegen RB Leipzig hebben we laten zien wat we kunnen, ondanks de nederlaag", zei Gouweleeuw, die zich nog geen zorgen maakt. "De degradatiedruk is er altijd geweest. Ik ben niet anders gewend. We moeten de vorm van het begin van dit seizoen zien terug te pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen