'Ten Hag geeft thuis tegen Sparta geen spelers rust'

20 februari 2021, 10:37

Ajax-trainer Erik ten Hag gaat dit weekend in eigen huis tegen Sparta Rotterdam vermoedelijk weinig rouleren. Bij de Amsterdammers keren alleen Sébastien Haller (niet ingeschreven) en Ryan Gravenberch (was geschorst) terug in de basis na de zege op OSC Lille (1-2) in de Europa League. Lisandro Martínez en David Neres worden vermoedelijk de slachtoffers en beginnen op de bank.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans. Verder verwacht de ochtendkrant geen wijzigingen in de opstelling van Ten Hag, die achterin dus opnieuw Devyne Rensch en Jurriën Timber laat starten. Mazraoui is vermoedelijk nog niet fit genoeg om in actie te komen, terwijl Timber de concurrentiestrijd duidelijk heeft gewonnen van Perr Schuurs. Timber liet in Frankrijk ook een prima indruk achter.

Door de wijzigingen schuift Blind terug naar de achterhoede, terwijl Gravenberch zijn plek op het middenveld terugkrijgt. Dusan Tadic – tegen OSC Lille nog diepe spits – verhuist naar links en ziet Haller in de punt van de aanval starten. In de Johan Cruijff ArenA wordt zondagavond pas om 20.00 uur afgetrapt.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Blind, Tagliafico; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen