Roda wint weer in Eerste Divisie, Vente opnieuw doeltreffend

19 februari 2021, 23:17

Met Roda JC gaat het momenteel voortreffelijk in de Eerste Divisie. Het team van Jurgen Streppel heeft de winnende vorm te pakken en heeft vrijdag de vijfde zege op rij genoteerd. Bij Helmond Sport werd er met 1-2 gewonnen.

Helmond Sport boekte midweeks nog een knappe overwinning op Almere City FC en deed vrijdag ook goed mee tegen Roda JC. Genoeg om een resultaat te halen was dat desondanks niet. Patrick Pflücke was de man die namens Roda het bal opende in de twaalfde minuut. Arno van Keilegom trok de stand daarna gelijk namens Helmond Sport. Hij deed dat kort voor rust.

Van Keilegom leek lange tijd het laatste doelpunt van de wedstrijd te hebben gemaakt, totdat Roda in de slotfase nog wat olie op het vuur gooide. Feyenoord-huurling Dylan Vente was als invaller in het veld gekomen en scoorde uit de rebound de 1-2. Hij was tegen Excelsior ook al doeltreffend geweest en scoorde nu dus wederom. Door de vijfde zege in successie staat Roda zevende, met evenveel punten als nummer zes NEC Nijmegen. Dat team speelt zondag tegen De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen