Idrissi na Ajax-debuut: "Kan niet wachten om meer te laten zien"

Idrissi na Ajax-debuut: "Kan niet wachten om meer te laten zien"

19 februari 2021 – Voor Oussama Idrissi werd het donderdag een speciale dag. In Lille maakte de van Sevilla gehuurde buitenspeler zijn debuut in het shirt van Ajax, door als invaller in de 82ste minuut in het veld te komen. Hij won met zijn ploeg knap met 1-2 en hoopt snel meer speelminuten te maken.

Idrissi was blij dat hij als invaller in het veld kwam tegen Lille. "Ik was ready om het team te helpen. Uiteindelijk werd ik er ingebracht bij een 82ste minuut en dan weet je dat je er alles aan moet doen om op gelijke hoogte te komen", vertelt hij aan Ajax TV. Dat lukte. Sterker nog: Ajax won nog met 1-2. "Dat ik er onderdeel van heb mogen zijn, geeft me een goed gevoel. Dat maakt me hongerig naar meer. We speelden goed en hebben het omgezet naar 1-2. Een dikverdiende overwinning, wat mij betreft."

De buitenspeler hoopt snel als basisspeler aan het werk te kunnen. "Ik wil natuurlijk spelen. Iedereen wil minuten maken en zichzelf laten zien, dat is voor mij dan ook niet anders. Ik kan niet wachten meer te laten zien." Met Ajax speelt Idrissi zondagavond thuis tegen Sparta.

gerelateerd