Van den Brom vreest niet voor positie: "Leef van dag tot dag"

19 februari 2021, 19:21

Het water staat aan de lippen bij John van den Brom. De trainer heeft het moeilijk met RC Genk en vrijdag werd door Het Nieuwsblad al gemeld dat zijn positie ter discussie staat. Zelf is hij daar niet mee bezig, zo verzekerde de trainer vrijdag.

Genk neemt het zondag op tegen Beerschot. De club van Van den Brom staat derde, met een forse achterstand op koploper Club Brugge. Kort na de aanstelling van Van den Brom, die FC Utrecht inruilde voor een Belgisch avontuur, leek Genk nog volop mee te kunnen doen om de koppositie in België. Nu dat niet zo blijkt te zijn, is de teleurstelling groot bij de club.

Zeker ook omdat de laatste twee wedstrijden verloren werden. "We hebben binnen de club veel gesprekken gehad", zei Van den Brom vrijdag volgens Sporza. "Groepsgesprekken met de spelers. Iedereen weet dat het op dit moment gewoon niet voldoende is. Het doet ons allemaal pijn, de situatie waarin we verkeren. We moeten daaruit komen, maar de vraag is hoe we het gaan doen. De Condé heeft zijn zorgen geuit. Zijn woorden waren mooi, maar ook hard. We moeten allemaal de neuzen opnieuw in de zelfde richting krijgen", vertelt de Nederlandse coach.

In Belgische media werd gemeld dat hij moet vrezen voor zijn positie, maar daar zit Van den Brom niet mee. "Ik kan me daar niet druk om maken. Ik leef van dag tot dag. Ik heb ook nog geen enkele indicatie opgevangen uit de gesprekken die ik voer dat er zondag extra druk op de ketel staat", zegt de coach. "Ook binnen mijn staf zijn we het heus niet altijd eens, maar uiteindelijk komen we er altijd uit. Ik neem de eindbeslissingen en van die verantwoordelijkheid zal ik ook niet weglopen." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen