Tagliafico: "Het is niet gemakkelijk om met die bril te spelen"

19 februari 2021, 16:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nicolás Tagliafico speelt al een aantal wedstrijden met een beschermende bril en dat vindt de Argentijn allesbehalve fijn. Op bezoek bij Lille OSC ging de linkervleugelverdediger gruwelijk in de fout en dat leverde de gastheer de openingstreffer op. Ajax kon die schade gelukkig voor Tagliafico in de absolute slotfase nog herstellen.

"Bij het doelpunt hoorde ik mensen schreeuwen dat ik op moest letten, maar ik zag de spits van Lille helemaal niet komen. Dat kwam waarschijnlijk door die bril", vertelde Tagliafico voor de camera bij ESPN. "Ik probeer met te focussen om goed te kijken, maar het lastig om de zijkanten te zien. Ik moet de hele tijd met mijn hoofd draaien. Gelukkig hebben we toch gewonnen."

Tagliafico moet de bril dragen vanwege een wond onder zijn oog. Die kwetsuur liep hij enkele weken geleden op in de thuiswedstrijd tegen Willem II. Om toch te kunnen spelen, moet hij voorlopig dus zijn bescherming ophouden. "Het is niet gemakkelijk om met die bril te spelen. Vooral als ie beslaat of vies wordt, maakt dat het voetballen alleen maar moeilijker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen